Publicerat 2019-05-06

Nyetablering och fortsatt satsning i centrum

Den positiva utvecklingen i centrum fortsätter. Nästa nya etablering är Lekshoppen, som öppnar en ny butik i Härnösand. Med detta får vi en välsorterad leksaksbutik inne i Prisma på de ytor som idag disponeras av Curri.

Curri kommer att flytta sin verksamhet till de ytor där Tetre låg. För Curri innebär det ett stärkt skyltläge och en ingång från Storgatan.

Curri beräknas öppna i sitt nya läge under maj, medan Lekshoppen beräknas öppna i augusti.

”Med detta lägger vi två viktiga bitar till vårt pussel för centrum. Dels får vi tillbaka en leksaksbutik till Härnösand och samtidigt stärker vi upplevelsen på Storgatan, med en så profilerad butik som Curri i bästa skyltläge”, säger Emil Westerlind, VD Westerlinds”

”Vi har haft ögonen på Härnösand och varit i dialog med Westerlinds under en längre tid. Den satsning som sker i stan och på Prisma är jättespännande. Vi ser verkligen fram emot att få hälsa Härnösandsborna välkomna till vår butik”, säger Benita Nylander på Lekshoppen

”Vi gillar verkligen vårt nya läge och de förändringar som planeras i city just nu. Jag tror på Härnösand och på den utveckling som sker just nu. Det är en bra mix mellan nya aktörer och etablerade butiker som satsar nytt.”, säger Johanne Svanberg på Curri