Publicerat 2017-08-30

Fler drömboenden på Bryggaren Strand.

Westerlinds fortsätter sin satsning på Härnösand. Nu går man vidare med den andra etappen av de populära bostadsrätterna vid Bryggaren Strand. I direkt anslutning till de karaktäristiska havsnära radhusen skall det nu byggas en fastighet med 28 bostadsrätter.

Man planerar att bygga allt från välplanerade 2or till stora 5or i etage. Gemensamt för samtliga lägenheter är utsikten mot havet, möjlighet till egen båtplats samt och moderna materialval.

Bygglovet lämnas in nu i dagarna och säljstart sker den 26 januari. Planerad byggstart våren 2017 och inflyttning vår/sommar 2018. Den totala projektkostnaden beräknas till cirka 75 miljoner kronor.

“Det kommer bli ett otroligt läckert boende med helglasade partier mot vattnet. Stora balkonger och terasser, båtplats, samt hiss till garaget kombinerat med fräscha och moderna materialval, gör att vi får ett för Härnösand helt unikt boende.” säger Emil Westerlind, VD på Westerlinds

“Härnösand är på gång nu. Det är stort tryck på boendemarknaden och här tar vi vara på kanske Härnösands stora styrka, vattnet och närheten till allt.”, fortsätter Emil Westerlind.

”Vi ser en hög efterfrågan på den här typen av lägenheter, med ett fantastiskt havsläge och högsta komfort. Därför är det extra kul att få ta det här till marknaden”, säger Anna Gidmark som tillsammans med Caroline Nordling på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, fått uppdraget att sköta försäljningen.