Publicerat 2020-06-09

Fanny nysatsar i Härnösand

Klädkedjan Fanny kommer att göra en omstart och nysatsa i Härnösand. Under våren gick den anrika kedjan i konkurs som en direkt konsekvens av Coronapandemin. Nu står det alltså klart att kedjan kommer att leva vidare med en fortsatt satsning på sju utvalda butiker. Där alltså Härnösand är en av orterna. Butiken kommer att behålla sitt läge på Storgatan och öppning är planerad till xx juni.

”Fanny är en inarbetad klassiker för oss Härnösandsbor. Vi har kämpat hårt för att Fanny ska återstarta i Härnösand. Med sin historia och utbud har de given plats i stans framtida handelsvarv.” säger Emil Westerlind, VD Westerlinds”

”En aktiv fastighetsägare, en stad på frammarsch och en konkret plan för ett levande centrum. Vi fick en snabb och bra kontakt med Westerlinds. Vi gillar de utvecklingsplaner och den strategi som finns för centrum. Något gjorde att valet av Härnösand kändes självklart.”, säger Claes Warpe, ägare av Fannys.

”Vår första butik öppnade 1879 och vi har funnits i Härnösand i över 40 år. Vi är mycket långsiktiga i allt vi gör. Den här satsningen är inget undantag. Här har vi inte bara en stark historia, utan även vår framtid. Vi kommer fortsätta förse Härnösand med dammode och vara en stark spelare i stadens handelsvarv”, fortsätter Claes