Publicerat 2018-09-21

Apa till torget i Härnösand

Nu tar den populära krogen Apa med sig sitt koncept från Sundsvall och etablerar sig på torget i Härnösand. Restaurangen kommer att ligga i Prismahuset, med uteservering ut mot torget och beräknas öppna den 1 december i år. Uthyrningen är på 340 kvm och ligger i A-läge mot torget i bottenvåningen på Prismagallerian.

”Apa har varit vår målbild under lång tid. Ett starkt koncept som har visat att de är duktiga på att skapa den typ av mötesplats som är så viktig för utvecklingen city”, säger Emil Westerlind, VD, Westerlinds

”Att vi väljer Härnösand för vår första etablering utanför Sundsvall är ingen tillfällighet. Det är en stad i förändring som är på gång”, säger Daniel Svensson ägare till Apa.

”Vi vill skapa en mötesplats på torget, där Härnösandsborna kan träffas över en god burgare och riktigt schysst öl”, fortsätter Daniel.

”Med den här etableringen lägger vi ytterligare en bit till det pussel vi lägger för att utveckla stadskärnan till en attraktiv plats för möten, handel och upplevelser. Utöver Apa är Espresso House och HM Home exempel på nyetableringar i city. ”, avslutar Emil