Publicerat 2022-05-05

“Vi är gymmet för alla” – de öppnar i Prismahuset i Härnösand

Gymkedjan Star Gym öppnar träningslokal i Prismahuset i Härnösand.

Sedan tidigare finns gymkedjan i en lokal intill Willys och nu är planen att öppna en anläggning i centrum till hösten.

– Vi brukar titulera oss som gymmet för alla, säger platsansvarige Jenny Meskanen.

Efter flera etableringar i Sundsvall och Timrå blev Härnösand det tionde gymmet när det öppnade i fastigheten intill Willys i oktober för två år sedan. Sen dess har gymkedjan växt och nu ska man öppna ännu en anläggning i Prismahuset till hösten, förutsatt att ombyggnationerna i huset går som planerat.

– Vår nya anläggning får ett fantastiskt läge mitt i centrum. På Star Gym vid Willys har vi många som tränar och den senaste månaden ökade vi mest bland gymkedjans 13 anläggningar, säger Jenny Meskanen.

Star Gyms lokal i Prismahuset kommer att ligga intill återbruksgallerian RE:STORE och anläggningen går att nå både från Köpmangatan och från Storgatan via trappan mellan våningarna.

Gymkedjans flesta anläggningar är öppet dygnet runt och medlemmar får tillträde till gymmet via en app som laddas ner online.

På gymmet finns en mängd träningsmaskiner och fria vikter. Löpband, rodd- och trappmaskiner, crosstrainers och motionscyklar finns som pulshöjande inslag.

– Vi är välutrustade och har träningsredskap som passar alla åldrar och nivåer. Redan när vi öppnade i lokalen vid Willys var målet att öppna ännu en anläggning på sikt, säger Jenny Meskanen.

Star Gym planerar även för att expandera sin 350 kvadratmeter stora anläggning intill Willys genom att bygga ut med undervåning på runt 100 kvadratmeter.

Förutom anläggningar i Sundsvall, Timrå och Härnösand finns Star Gym även i Ö-vik och snart även i Skellefteå.