Publicerat 2022-04-28

Detta är uppgraderade Bellevue

Bellevue i Örnsköldsvik är ett unikt projekt i ett unikt läge. Endast 800 meter från centrum, men ändå med naturen som närmsta granne. Med norrländskt trä, raka linjer, stora fönsterpartier och genomtänkta färgval kombinerar vi samtida arkitektur med Höga Kustens byggtradition. En plats inte bara tänkt för att bo, utan för att leva. Nu kan du hitta all information du behöver för att göra ditt bostadsval på www.bellevueovik.se

Villa, parhus eller lägenhet? Bellevue har allt.

Vi vill att Bellevue ska bli perfekt och har därför lyssnat på er som bor i Örnsköldsvik för att kunna leverera uppgraderad perfektion. Nu kan ni välja mellan den fristående villan, parhuset och lägenheten. Samtliga kategorier finns dessutom i olika utformningar. Det finns något för alla. Totalt kommer Bellevue att bestå av 26 bostäder i tre rader. 18 bostadsrätter och 8 äganderätter. Oavsett vilken bostad du väljer kommer du att få ett premiumboende i bästa läge.

Översta raden
På den översta raden har vi Bellevues 8 äganderätter. Två villor och tre parhus på 4 rum och kök vardera, fördelat på 125 generösa kvadratmeter fördelat över två våningar. Här äger du ditt boende fullt ut och har möjligheten till full kontroll. Detta alternativ ger dig större frihet att ändra och utveckla boendet till ditt eget. 

Mellersta raden
Här hittar du den kanske största förändringen och tillskottet. Vi kommer att bygga tre flerfamiljshus med fyra lägenheter i varje. Tillsammans med husen på den nedersta raden kommer lägenheterna att utgöra den bostadsrättsförening som kommer att finnas på Bellevue. Vi märkte att det var flera som sökte bostäder på ett istället för två plan. Resultatet är lägenheter på 3 rum och kök á 73 kvadratmeter. På markplan kommer lägenheterna med en liten trädgård och altan. Medan lägenheterna på övre plan förgylls av en generös balkong mot sydväst, en entrébalkong mot nordväst och en bredare utsikt över Örnsköldsvik.

Nedersta raden
Den nedersta raden är en blandning av de två övre. Här hittar du lösningen för dig som söker villans frihetskänsla, men lägenhetens komfort. Villor och parhus som påminner den om den översta raden.  Men istället för äganderätter är bostäderna här i bostadsrättsformat och ingår i samma förening som lägenhetshusen på mellersta raden. Genom att hantera vissa frågor tillsammans med dina grannar i bostadsrättsföreningen blir det ofta både effektivare och billigare. Boytan motsvarar den på översta raden, men biytorna är något mindre vilket gör att de landar på cirka 115 kvm styck.

Allt material du behöver
Nu är vår projektsida www.bellevueovik.se uppdaterad och fulladdad med all information om bostäderna på Bellevue. Där hittar du:

 • Bofaktablad
  För varje bostad finns ett faktablad som innehåller information om den specifika enheten. Bl.a vilken storlek, planlösning och specifikationer bostaden har.
 • Prislista
  En uppdaterad prislista finns nu tillgänglig på projektsidan.
 • Materiallista
  I materiallistan kan du se vad som ingår i bostadens grundpris. Här hittar du bland annat vilket kök, golv, vilka vitvaror och innerdörrar som kommer att användas i din bostad om inga tillval sker.
 • Tillvalslista
  I tillvalslistan kan du se vilka förändringar och tillägg du kan göra för din bostad. Annat golv? Andra vitvaror? Eller kanske en alternativ planlösning?
 • Frågor och svar
  Vi har summerat de vanligaste frågorna i en Q&A på vår projektsida. Skulle du inte hitta svaren du söker där går det alltid bra att kontakt Gunilla eller Annica på Fastighetsbyrån. Kontaktuppgifterna hittar du längre ner i nyhetsbrevet.
 • Köpprocessen
  Hur processen för en nyproduktion går till kan vara svår att förstå. Fastighetsbyrån har illustrerat en tidslinje där du kan följa alla steg fram till inflytt.