Hernöverken, Matrosgatan

Hernöverken är en plats med många duktiga entreprenörer och hantverkare. Hernöverkens byggnader rymmer idag ungefär 30 olika företag, föreningar och andra hyrestagare. Här finns både små och stora ytor som ger möjligheten att skräddarsy lösningar för just din verksamhet och era unika krav.

Lokaltyp: lager/produktion

Yta: 164-1829 kvm

Under 1950- och 1960-talet stod Hernöverken i sin fulla prakt. En mäktig industri som sträckte sig med flera hundra arbetare som fyllde området med liv. Idag är platsen marknad för talangfulla entreprenörer och skickliga hantverkare. Men istället för att vara en enskild gigantisk verksamhet har den omvandlats till en dynamisk och mångsidig hubb för flera små och medelstora aktörer. Hernöverkens imponerande strukturer inhuserar nu omkring 30 olika företag, föreningar och andra hyresgäster. Oavsett om det är små eller stora ytor finns här möjligheten att skapa skräddarsydda lösningar för din specifika verksamhet och dess unika behov.

Ta chansen att vara med på resan. Kontakta oss idag för att upptäcka hur Hernöverken kan vara ditt nästa framgångsrika affärssteg!

KONTAKT

Mattias Gidmark

Affärsområdeschef

Westerlinds