Graf, Storgatan 31

Drömmer du om att starta eller expandera din butiksverksamhet? Nu har du möjligheten att skräddarsy en lokal i hjärtat av Härnösands handelsvarv.

Lokaltyp: butik

Yta: 55-125 kvm

Drömmer du om att starta eller expandera din butiksverksamhet? Nu har du möjligheten att skräddarsy en lokal i hjärtat av Härnösands handelsvarv. Belägen i den nyrenoverade handelsplatsen GRAF med naturliga flöden från flera riktningar, öppnar denna lokal upp för en lyckad affärsverksamhet.

Anpassningsbar: Bygg din butik från grunden! Med möjligheten att skapa och forma interiören efter dina önskemål, får du en unik möjlighet att skapa en butik som sticker ut och attraherar kunder.

Omgivande Affärsverksamheter: Inte bara en ensam lokal, utan en del av ett dynamiskt affärsområde. Nära andra etablerade butiker och restauranger som lockar besökare och skapar en naturlig ström av potentiella kunder.

Central Placering: Mitt i centrum med bekväm tillgänglighet från olika håll, vilket ger maximal exponering och tillgänglighet för ditt varumärke och dina produkter.

Flexibla Möjligheter: Idealiskt för en mängd olika butikskoncept – mode, livsmedel, elektronik eller specialiserade butiker. Dina idéer är grunden för denna lokal.

Ta chansen att placera er mitt i vackra Härnösands centrum. Kontakta oss idag för att upptäcka hur Köpmannen 10 kan vara ditt nästa framgångsrika affärssteg!

KONTAKT

Mattias Gidmark

Affärsområdeschef

Westerlinds