Westerlinds ger tillbaka

Vi vill att våra fastigheter ska tillföra något till människor. Därför är det kanske inte så konstigt att vi också gillar andra som gör livet roligare och enklare för andra. Vi sponsrar allt från idrottsföreningar till kultur och social verksamhet, listan hittar du genom att scrolla ner!

De som vi sponsrar idag:

aktiv-skola

Aktiv skola

Aktiv skola är en organisation som fokuserar på områdena droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning i våra barns vardagliga miljöer. Genom att uppmärksamma frågorna skapar de en bättre skola i Sverige.

image (34)

BRIS

Vi stöttar BRIS i deras nya satsning på fysiska mottagningar, så att de kan hjälpa ännu fler barn och unga.

Brannan_handboll

Brännan handboll

Brännan Handboll grundades år 2012 efter en delning av den gamla allians föreningen Brännans IF. Föreningen bedriver handbollsverksamhet på pojksidan och har idag ungdomslag i alla åldrar.

Harnosands_HK

Härnösands HK

Härnösands handbollsklubb erbjuder flickor en meningsfull, utvecklande och rolig idrottsaktivitet från barn- till seniorverksamhet.

Modo_Hockey_Logo.svg

Modo Hockey

Vi sponsrar det klassiska ishockeylaget Modo på deras resa i SHL.

Kulturforeningen_vasaplan

Kulturföreningen Vasaplan

En tidning till stöd för utsatta människor i Umeå. Vinsten av försäljningen går oavkortat till försäljaren och organisationer som arbetar med socialt utsatta grupper i Umeå.

Kulturforeningen_vasaplan

Kulturföreningen Vasaplan (Bakfickan)

Bakfickan jobbar med att stödja alla med alkohol- och andra drogproblem. De är en samlingsplats för Umeås mest utsatta från 18 år och uppåt, inte bara de med missbruksproblem utan också de som inte har så god ekonomi.

Martin Haarahiltunen

Martin Haarahiltunen (isracing)

Martin är en isracingförare från Örnsköldsvik som vi sponsrar inför hans satsning på VM. Han blev svensk mästare i isracing 2018 i Hallstavik och även Nordisk Mästare samma år. Han försvarade SM-guldet på hemmaplan i Örnsköldsvik 2019.

Rise

RISE

Vi har ett strategiskt samarbete med Rise i deras satsning The Pink i Scharinska Villan i Umeå.

nedladdning

Örnsköldsvik innebandy

Våra partners:

Bunsov Business

Bunsow Business Growth Forum

Bünsow Business Growth Forum är en unik tillväxtarena med fokus på framtidstro, attraktion och ökad tillväxt. Här ingår vi som Official partner.

Cesam_ovik

Cesam Övik

En handelsförening som samlar företag för ett levande och dynamiskt Örnsköldsvik.

Housebe_logo_liggande_blue

House Be

A-hus_RGB_utandevis_2019_f (1)

A-hus

A-hus är en av de största hustillverkarna i Sverige och har skapat hus i decennier. Westerlinds representerar A-hus på den norrländska marknaden.

har_handel

HÄR handel och möten

HÄR Handel och Möten AB är en sammanslagning av Handelsplats Härnösand och Köpmannaföreningen, Härnösand Handel. HÄR har i uppgift att verka för handelns utveckling i Härnösand och därigenom jobba för medlemsföretagens intressen.

Vi är Westerlinds

Läs mer