Nyproduktion

Vi har sålt och byggt styckehus sedan dag ett. Nu är även flerbostadsprojekt och stadsutveckling en viktig del av vår vardag.

Aktuella projekt

Klockarfjället

Vemdalsskalet

Projektbeskrivning:Nu kan vi med glädje presentera 24 st nyproducerade lägenheter på Klockarfjället, Vemdalsskalet. Lägenheterna är fördelade på 6 huskroppar med 4 st lägenheter i varje hus. Här bor du med närhet till skidbackar och med en fantastisk utsikt. Lägenheterna har en väldisponerad planlösning om 77,5 kvadrat med 4 rok som erbjuder en rymlig hall, 3 sovrum, helkaklat badrum med bastu, gäst-wc, kök från Ballingslöv samt en härlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I anslutning till varje lägenhet kommer det också att finnas ett förråd där man kan förvara skidorna (ca 2,5 m2). I lägenheterna på det nedre planet kommer det att finnas en altan och i lägenheterna på det övre planet kommer det att finnas en balkong.


Byggår:2022/2023


Hemsida:Till projektet

Bellevue

Örnsköldsvik

Projektbeskrivning:I maxat söderläge lanserar vi Bellevue, en bra plats i livet. 18 bostadsrätter och 8 äganderätter. Designen är modern och genomtänkt, med en suterängslösning och stora glaspartier som utnyttjar potentialen i sluttningen. Utsikten över Öviksfjärden är magnifik.


Byggår:2022/2023


Hemsida:Till projektet

Sälstens Udde

Härnösand

Projektbeskrivning:Vi planerar en ny stadsdel i Härnösand, Sälstens Udde. Området har de flesta komponenterna för kvalitetsboende. Vad sägs om kvällssol, havsutsikt och badstrand samtidigt som du bara har 10 minuter till centrum på cykel? Området kommer att bestå av 18 fristående villor och ett lägenhetshus.


Byggår:2022


Hemsida:Till projektet


Genomförda projekt

Solpasset i Vemdalen

Vemdalsskalet

Projektbeskrivning:Sju lägenhetshus i fint solläge på Vemdalsskalet. De totalt 38 bostadsrätterna är 4-rumslägenheter om 76 kvm. Projektet genomfördes i 3 etapper med två till tre hus per etapp. Moderna lägenheter precis vid pisten och härlig utsikt över fjället. Etapp 1 - Två hus med fyra lägenheter i varje. Etapp 2 - Två hus med sex lägenheter i varje. Etapp 3 - Tre hus med sex lägenheter i varje.


Byggår:2020-2022


Hemsida:Till projektet

Högås- och Sadelvillorna

Sadelnområdet, Åre

Projektbeskrivning:Detta var vårt första flerbostadsprojekt. Under fem år genomförde vi detta projekt i 5 etapper. Totalt blev det 20 parhus med totalt 40 lägenheter med perfekt ski-in –ski-outläge i sadelnområdet i Åre.


Byggår:2011-2016


Beställare:Rana Holding


Hemsida:Till projektet

Viggbyholm

Viggbyholm, Täby

Projektbeskrivning:Ett prestigeprojekt när vi byggde förstklassiga villor i bostadsrättsformat. Med 190 kvm och pool så levererade vi ett premiumboende i Täby.


Byggår:2015


Hemsida:Till projektet

Bryggaren Strand – etapp 1

Härnösand

Projektbeskrivning:Vi tror på Härnösand. Något vi visar i handling. Inte minst i detta projekt. Vi var de första som satsade på nyproduktion av bostadsrätter i Härnösand på 20 år. Men vi stannade inte där. Med egenbryggplats och stadskärnan inom gångavstånd tog vi vara på det fina med Härnösand, vattenlinje och närhet. Extra glada blev vi när projektet blev nominerat till arkitekturpriser.


Byggår:2015


Hemsida:Till projektet

Solbacksvillorna

Härnösand

Projektbeskrivning:Vi byggde totalt 13 st par- och kedjehus i ett attraktivt läge. Totalt blev det 13 enheter på mellan 114 och 130 kvm


Byggår:2018


Hemsida:Till projektet

Bryggaren Strand – etapp 2

Härnösand

Projektbeskrivning:Sjöbodarna i etapp 1 kompletterades med ett flerbostadshus där 28 lägenheter fördelades över 5 våningar. Lägenheterna såldes som moderna bostadsrätter. Eget garage i fastigheten, möjlighet till egen bryggplats och smarta planlösningar var några av de faktorer som bidrog till projektets framgång.


Byggår:2018


Hemsida:Till projektet

Högåsvillorna i Vemdalen

Vemdalsskalet

Projektbeskrivning:I expansiva Vemdalen är detta vårt hittills största projekt. Med ski-in och ski-outläge på Vemdalsskalet uppför vi par- och lägenhetshus i fem etapper. Varje etapp innehåller 16-18 lägenheter. Under 2022 genomfördes den sista etappen och vi är mycket stolta över slutprodukten.


Byggår:2019-2022


Beställare:Rana Holding


Hemsida:Till projektet