Ny restaurang satsar i Härnösands centrum

Den 1 april inviger Jovan Petrovic officiellt sin nya satsning Infinite Steakhouse på Storgatan 28 i Härnösand. Restaurangen kommer bland annat att erbjuda luncher och middagar gjorda på kvalitetsråvaror, men även event och tillställningar med en lyxigare stämning.

“Härnösand är full av fantastiska entreprenörer och vi vill vara en del av det. Vår idé med restaurangen är att utveckla och skapa en plats man vill samlas på. Menyn ska hålla en hög klass av huvudsakligen grillat, men även rökt med en modern tvist” säger Petrovic.

Bild: Gunnar Stattin , tidningenangermanland.se

“Jovan är en engagerad krögare som vi är stolta att samarbeta med. Förvärvet är en del av den omfattande centrumsatsning i Härnösand som vi arbetat med de senaste åren. Vi har sett en efterfrågan av fysiska mötesplatser i stadskärnan, något Infinite Steakhouse kommer att kunna bidra med.” säger Emil Westerlind, VD Westerlinds.

“Westerlinds har satsat mycket för ett levande centrum, för att utveckla och återuppväcka denna stad. Jag tror också mycket på Härnösand och vill vara med på deras resa. Det är fantastiskt med en aktiv fastighetsägare. Stödet och samarbetet vi har betyder mycket och bidrar till att jag vågar satsa.” avslutar Petrovic.


Publicerat 2022-04-28
Av: Isabelle Brandt