Byggprojektsamordnare nyproduktion småhus

Är du en ledare som vill utveckla Norrland?

Vi söker dig som tillsammans med Westerlinds vill delta i utvecklingen av Norrland! Westerlinds är en aktiv och affärsdriven koncern med verksamhet inom fastigheter, projekt- och bostadsutveckling samt försäljning av småhus. Bolaget är i grunden ett familjeföretag som präglas av entreprenörsanda och en tro på Härnösand och Norrland.

Inom Westerlinds affärsområde Försäljning säljer och bygger vi Skidstahus villor, fritidshus, fjällstugor och parhus i framför allt mellersta Norrland. Med kundens önskemål i fokus, uppför vi husen i stadsmiljö, på landsbygd och i fjällvärlden.

Till affärsområde Försäljning söker vi nu förstärkning av en byggprojektsamordnare. Placeringsort är Härnösand.

 

Du håller i den röda tråden och leder arbetet framåt

Som byggprojektsamordnare hos oss är du den samordnande länken mellan kund, underentreprenörer och Skidstahus. Med ditt smittande engagemang och din goda förmåga att skapa struktur, ger du rätt förutsättningar för alla parter i projektet. Du tycker om att ha många bollar i luften och driver flera projekt parallellt. Du följer projektet från start till och med slutbesiktning.

Du kommer att ingå i en grupp tillsammans med säljare, byggprojektsamordnare och entreprenadchef. Du besöker varje projekt två till tre gånger.

Din arbetsdag består bland annat av att:

  • Samordna underentreprenörer och föra en tät dialog med Skidstahus
  • Ta fram och följa upp tidsplaner för såväl entreprenader som leveranser
  • Leda arbetet med bygglovsansökningar
  • Ekonomisk uppföljning och deltagande i månatliga prognoser
  • Föra en kontinuerlig dialog med kunden

 

Har du byggerfarenhet och vill bygga husdrömmar?

Hos Westerlinds förverkligar vi kundens husdrömmar och är med från start till mål. Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen, har teknisk bakgrund eller har byggt ditt eget hus. Det är meriterande om du har byggteknisk högskoleutbildning eller yrkeshögskola med inriktning mot bygg samt om du har erfarenhet av bygglov. Du är van vid att jobba digitalt. Då tjänsten innebär resor, är B-körkort ett krav.

Som person är du affärsmässig och lyhörd inför andras behov. Du är strukturerad och har lätt för att skapa och utveckla relationer med kunder, entreprenörer, leverantörer och kollegor. Du är social, serviceinriktad och har lätt för att prioritera och skapa avgränsningar mellan uppgifter. Vidare är du en duktig problemlösare och har lätt för att arbeta självständigt som i team.

 

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med dig!

Välkommen att skicka in din ansökan senast 21 maj. Ansökan mailas till ansokan@westerlinds.nu

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För frågor kring tjänsten, kontakta Entreprenadchef Johanna Lindenkäll 010-15 15 410.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-administratör Johanna Wikström 010-10 10 811.