Byggledare eftermarknad

Är du en ledare som vill utveckla Norrland?

Vi söker dig som tillsammans med Westerlinds vill delta i utvecklingen av Norrland! Westerlinds är en aktiv och affärsdriven koncern med verksamhet inom fastigheter, projekt- och bostadsutveckling samt försäljning av småhus. Bolaget är i grunden ett familjeföretag som präglas av entreprenörsanda och en tro på Härnösand och Norrland.

Inom Westerlinds affärsområde Försäljning och affärsområde Projekt säljer och bygger vi småhus och mindre flerbostadshus i mellersta Norrland. Slutkunden är antingen en bostadsrättsförening eller en privatperson. Med kundens önskemål i fokus, uppför vi husen i stadsmiljö, på landsbygd och i fjällvärlden. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling och förbättring.

Till affärsområde Försäljning och affärsområde Projekt söker vi nu förstärkning av en erfaren byggledare med ansvar för eftermarknad. Placeringsort är Härnösand.

 

Du jobbar dagligen med problemlösning

Som byggledare eftermarknad är du ansvarig för våra eftermarknadsärenden. Du följer projektet från utförd slutbesiktning fram till utgången ansvarstid och säkerställer att kunden är nöjd. Du handlägger och koordinerar ärenden och ansvarar för såväl kvalitet som ekonomi. Du återför erfarenheter till verksamheten så att våra projekt kan förbättras.

Du kommer att ingå i en grupp tillsammans med säljare, byggsamordnare och entreprenadchef. Du besöker vid behov projekten för att planera och följa upp åtgärder.

Du kommer därtill vid behov att stötta våra byggprojektsamordnare vid nyproduktion av småhus.

Din arbetsdag består bland annat av att:

  • Samordna underentreprenörer
  • Koordinera utredningar och planera rätt åtgärder
  • Föra en tät dialog med husleverantör angående åtgärderna
  • Föra kontinuerlig dialog med berörda kunder för att ge den bästa servicen under garanti- och ansvarstiden
  • Ta fram och följa upp tidsplaner för utförande av åtgärder
  • Ekonomisk uppföljning och deltagande i månatliga prognoser

 

Har du byggerfarenhet och brinner för byggbranschen?

Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen, har en teknisk bakgrund eller har byggt ditt eget hus. Det är meriterande om du har kännedom inom kvalitetskontroll, skadereglering eller drift- och underhållsarbete inom fastigheter. Du är van vid att jobba digitalt. Då tjänsten innebär resor, är B-körkort ett krav.

Som person är du affärsmässig och lyhörd inför andras behov. Du är strukturerad och har lätt för att skapa och utveckla relationer med kunder, entreprenörer, leverantörer och kollegor. Du är social, serviceinriktad och har lätt för att prioritera och skapa avgränsningar mellan uppgifter. Vidare är du en duktig problemlösare och har lätt för att arbeta självständigt som i team.

 

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med dig!

Välkommen att skicka in din ansökan senast 21 maj. Ansökan mailas till ansokan@westerlinds.nu Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För frågor kring tjänsten, kontakta Entreprenadchef Johanna Lindenkäll 010-15 15 410.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-administratör Johanna Wikström 010-10 10 811.

Westerlinds, med tre affärsområden, Försäljning, Fastigheter och projektutveckling har idag 26 anställda, äger och förvaltar 22 fastigheter i centrala Härnösand till ett fastighetsvärde om ca 400mkr, driver projektutveckling inom markexploatering och nybyggnation av bostadsrätter i parhus och kedjehusformat. Inom affärsområde Försäljning sker försäljning och nyproduktion av villor och fritidshus på totalentreprenad i samarbete med Skidsta Hus. Koncernen omsätter totalt ca 150mkr och har 26 anställda. Bolaget har sitt huvudsäte på Tobaks i Härnösand.